Kinoiwa ' s Dairieesss

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Welcome to my blog. Thanks guys. always have a nice day. Insyaallah.. Your life become more better.. ok ? Good Luck Guys ! Love You *Flying kiss*


owner

Contact Me

credits
1:56 PM | 0 Cloud(s)
Such a long time im not opening my blog

such a long time im not open my blog... omg im miss my blog so much.....
wwoooooo.... selamat berpuasa semua... alhamdulillah jumpa lagi kita dengan puasa kali ni...
wuuuu... hahahahaa...
10:45 PM | 0 Cloud(s)
SPM 2014



Assalamualaikum semuaa... lama tak update .. haha.. 
sejak kebelakangan ni memang sibuk sikit.. 
maklumlah.. budak SPM katakan... hurmm.. 
Actually sedih sebenarnya.. sebab terpaksa tinggalkan sekolah
cikgu2..kawan2.. semua la kenangan yg ada dalam sekolah tu..
siapa tak sedih ? kan ?..
bermula langkah permulaan dalam alam baru..
Inshaallah dapat tempuhi halangan yang ada dengan bantuan Allah S,W,T
Inshaallah.. doakan kami berjaya.. dunia dan akhirat
7:40 PM | 0 Cloud(s)
Ukhwah Fillah Till Jannah

Assalamualaikum.. hari ni nk story psal Sofiyah.. yang pkai tudung hitam dlm gmbr tu..
kino kenal dia masa darjah 6
dia ni tinggi.. tembam2 sikit..
comel orangnya ..
kalau dia marah.. uiihh.. garang gila.. 
kino suka kawan dengan sofy.. 
dia ngan kino sekepala.. gila2..happy good lucky.. 
Lol.. 


2:35 PM | 0 Cloud(s)
Feeling Thankful !

Assalamualaikum..
sudah sekian lama kino tak bukak blog ni
blog kino kene block..
so utk 2 bulan kino tak bukak
ni first day la dpt bukak blog ni..
tak tau la sape berhati busuk tu block kino punya privacy talk ni
sakit hati...
yeahh.. boleh share2 cerita lagi ngan korg !
3:38 AM | 0 Cloud(s)
Puasa ?

Assalamualaikum.. sudah sekian lama kino tak update blog kino ni..
rindu dengan semua~~...
korg rindu kino tak ?? mesti la tak kan ??
nk merajuk la.. hehe.. anyway..
hari tu ?? bila ? 1/8/2013
adalah hari berbuka puasa bersama rakan2 kino kelas zeta tu
daripada 20 org.. yg dtg 10 org je..
T^T
sedih.. tapi happy gak.. yg dtg semua sportting2...
bukan la maksud kino yg tak dtg tu tak spotting.. mybe diorg ada prob kot

nak tgok pic tak ? masa berbuka puasa tu ??


makanan yg kino order.. just famous bowl.. yg hot box tu kawan kino punya


possing sikit ~


this is the most cutely in our class.. linda


Linda and me


meera as a model ~


Linda and me .. again ~


Shawal (black) & Firas (red)


What's going on guys ??


Linda and Firas.. they look so sweet.. right ?

10:06 PM | 0 Cloud(s)
Tak Suka ?

Assalamualaikum....
hurmm.. hari ni kino bad mood sangat...
bukan kino tak suka bila cikgu bagi jawatan dekat kino
then cikgu harapkan kino boleh ajar budak2 berkawad 
sbb cikgu kata kino dah pergi KEM sana sini..
so mesti kino dah hafal pergerakan kawad..
masalah yg kino tgh hadapi sekarang ni..
budak2 yg kino nk ajar kawad ada problem la pulak.. kluar dari kawad la..
apa lah.. kino bengang lah..
kene buat report utk cikgu lagi...
report utk yg keluar dari kawad tu lagi..
komander pon satu hal.. kino dah ckp .. cara berkawad dia salah
lepas tu nk marah2 kino..
then ckp " BUDAK KEM.. BOLEH AR"
Hello... hari tu ada peluang g KEM kau tak nk pergi...
bila aku ajar cara yg betul .. marah2..
Aku Lempang Kau kang !

Arahan keluar baris KRS ada cara dia.. komander ajar salah..
so kino betul kan.
boleh pulak dia ckp 
"Sekarang sape Botak ?!"
Kesah apa aku dengan kepala botak kau tu...
bila orang tegur tu .. dengar la...
ni tak.. nk ikut kepala sendiri...
12:29 PM | 0 Cloud(s)
KRSDPP

KRSDPP tu apa ???

Kadet Remaja Sekolah Daerah Petaling Perdana  lah!..
kino rasa kino tak cerita lagi kan psal KRS petaling perdana yg kino pergi hari tu.
12/4/2013tak silap tarikh nya..
honestly... kino rindu sangat2 KEM tu..
rindu jihan , lydia , nurul , atikah , arifah, ramai lagi lah..
kino rindu sangat diorg.. bila la lagi boleh buat Outing..
dengar cerita KEM Waran bulan 6 ni.. bila ye ?
Kem KRSDPP hari tu.. kino tercalon untuk pergi ke peringkat seterusnya..
tapi takde sape nk gantikn diri diorg dengan kino..
takpe lah... anyway.. congrats utk Arifah sbb dapat pergi peringkat ketiga pulak..
Alhamdulillah... tapi arifah ni sensetif sikit..
dia tak sua "sunburn"
nanti awak tu putih balik la sayang oiii...
Insyaallah ada masa kita jumpa ramai2.
buat reunion ye semua..

MISS YOU ALLLL !!!


12:04 AM | 0 Cloud(s)
::CDDA OST:: Luna of f(x) - It's Okay



Kino suka sangat lagu ni !!!
5:07 PM | 0 Cloud(s)
Cheongdam-dong Alice Story

Assalamualaikum ... Hi Guys ~

Hari ni kino nak ceritakan psal cerita korea



Best sangat cerita ni..
Jean Thierry Cha (Park Sihoo) & Han Se Kyung (Moon Geun Young)
mengisahkan seorang gadis yang ingin mencari lelaki kaya untuk keselesaan hidupnya

nak tahu lebih lanjut... kene lah tgok sendiri ..kan ?

4:43 PM | 0 Cloud(s)
New Look Blogger ~

Assalamualaikum.. hye... my blog? New Look ~
sebenarnya blog kino ni dah lama tak update.. 
sejak tukar backgroud terus tak usik2 dah
hari ni kino ada masa sebab tu lah edit blog..
macam2 la nak letak dalam blog ni.. ni baru separuh siap
tak siap lagi ni... just edit utk suka2 ~~