Kinoiwa ' s Dairieesss: Terharu

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Welcome to my blog. Thanks guys. always have a nice day. Insyaallah.. Your life become more better.. ok ? Good Luck Guys ! Love You *Flying kiss*


owner

Contact Me

credits
7:28 PM | 0 Cloud(s)
Terharu

Assalamualaikum.. hye guys !
kino terharu sangat dapat kawan macam Hani ni . .
dia sanggup berkorban utk memikat hati si Capital R ni .
tapi Capital R ni..susah sikit org nye... tak banyak berinteraksi dengan perempuan ..
tapi..dia alim . . warak la katakan . .
kesian plak sarah tgok Hani . .
hari tu dengan tanpa rasa bersalahnye . .
Kino serang Capital R then . . kino bagitahu capital R yg member kino Hani suka dia..
nk tahu dia balas apa ?
"erm.. wan tak suka la  . . ckp kat dia . . kawan je la . . wan memang tak suka klo ada org suka wan"
bila kino dengar  , , , , *TTtttuuuuttttttt* WTF ?
alah.. biasa la.. org warak mana ada couple2 ni..
tu yang susah tu . .. hish . . .
tak apa la Hani . .  kau tetap berkorban utk dpt kn R kau tu..
aku respect kau der !

0 Comments:


Post a Comment