Kinoiwa ' s Dairieesss: Exam Clinic ! PMR Tutor Tv!

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Welcome to my blog. Thanks guys. always have a nice day. Insyaallah.. Your life become more better.. ok ? Good Luck Guys ! Love You *Flying kiss*


owner

Contact Me

credits
9:37 PM | 0 Cloud(s)
Exam Clinic ! PMR Tutor Tv!


Assalamualaikum . . hye  Guys !
hari ni kino nak bercarita tentang exam clinic yang kino amik tu .. 
program tu best sangat .. 
dekat INTI International Collage .. 
patutnya dekat INTI ..  tapi tukar dekat Metropolitan Collage .. 
hurm !
dapat jumpa guru2 yg berpotensi .. 
antaranya..
Cikgu Marzuki Ali .. 
Cikgu Adies
Cikgu Lamshahar
Teacher Nuraini

dalam program tu banyak yg dapat dipelajari . 
dengan mudah . .
hehe..

yang muka tu.. abaikan.. haha.. my friends Aisyah and Moni join me
seriusly... program ni percuma .. 
rugi korang tak ikut tau . .
one thing !
Kino ada jumpa budak KB97.. . 
Abid_Kamaruddin


hahaa.. time ni tak de niat pon nak amik pic dia..
patutnya nak amik gambar poster yg belakang tu .. 
sekali dia lalu  ..
alang2 tu.. tangkap je la . .
hehe .. 
sorry Boss !
tapi dia ni pendiam .. 
tak banyak bercakap . .
hurm . . .


Ramai kan yang sertai Program ni ??
ramai sngt . .
200 lebih . .
wow ! 
ok . . satu lagi !
time kino nak jawab paper .. 
korg tahu tak apa yg kino nampak dekat paper tu ??


time ni . . pertama kali.. kino rasa kino jawab soalan ni . . 
hahaa . ..  rasa nak tergelak ada . .
rasa pelik ada. ..  .
macam2 la .. . 
adoi . ..

Ok lah ..  sampai sini sahaja la untuk cerita kali ni . .
thank you guys coz you want read this post . . 
thank you so Much !

0 Comments:


Post a Comment