Kinoiwa ' s Dairieesss: KEM KRS

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Welcome to my blog. Thanks guys. always have a nice day. Insyaallah.. Your life become more better.. ok ? Good Luck Guys ! Love You *Flying kiss*


owner

Contact Me

credits
3:41 AM | 0 Cloud(s)
KEM KRS


Assalamualaikum.. hye.. hari ni kino nk update pasal Kem Krs yg kino bagitahu hari tu . .
takkan tak ingat kot ?
Masa kino pergi KEM tu.. sedih sangat2.
sebab partner kino tak dapat join sbb ada kematian keluarga..
so pihak sekolah tak dapat nak cari pengganti
jadi.. wakil untuk Sekolah Menengah Kebangsaan Subang 
hanya kino..tapi kino sedih.. sebab pergi sana dengan harapan.
pulang dengan kesedihan... tak dapat pangkat pon...
kecewa...


ini adalah kawan2 baru kino dekat KEM tu . .
semuanya 41 orang di pihak perempuan..


Ini pula kawan Lelaki.. tapi kino mana rapat dengan diorg . .
41 orang juga bilangannya..


Ini pula Pegawai Waran 1 dan 2
semua garang-garang

Ok ! Sekarang ni untuk Sarjan yg kelakar plak..
abg ZUL . . dia muka je matang.. tapi blur..
serius... tak tipu.. nak tgok gmbr dia?


hahahhaa....dia ada rupa MODEL tak ???
time abg zul serius.. pergh... jangan main2 woo..seram ..
but.. still blur.. hahaha...just kidding
dalam banyak2 aktiviti... aktiviti yg paling kino suka ialah..
siang IKAN KELI !
wow ! time nak tangkap susah gila...
nasib baik abg zul tolong tangkapkn.. kino cuma siang then.. bakar ikan keli..
tapi kino tak makan pon ikan keli tu.. 
sebab dah maghrib .. kn?
hari tu memang tak sempat nak solat Asar .. 
terpaksa ganti balik..
fuuhhh...
lagi satu.. dekat sana kino tak tido pon .. 
kene berjaga .... masa malam pertama..
dalam jam 3 pagi.. kino kejutkn zira sbb kino nak ke tandas time tu..
badan kino time tu dah mengigil dah sebab hujan malam tu.. 
hujan satu.. bukak kipas.. Ya Allah..
bukak nombor 5 untuk kipas syiling..
kipas dinding plak bukak 3.. mana tak mengigilnya kino..
sampai sakit tulang belakang .. tidur atas MOZEK la katakan..
malam kedua.. kene berjaga jugak.. tak boleh tido nya psal kan..
malam tu borak2 dengan sabrina , kakyong .. 

Nak ucapkan terima kasih dekat Sekolah Menengah Puchong Utama (1)
sebab benarkan kitorg bermalam di sana...
terima kasih sangat2 .. 
Harap tahun depan dapat jumpa kawan2 KRS lagi..
Amin~~Insyaallah..

0 Comments:


Post a Comment